Ny standard indenfor virtuelle Intercom-løsninger – Clear-com lancerer nyt produkt

Fremtiden for Intercom er her! Clear-Com lancerer nu sin revolutionerende cloud-baserede samtaleanlægsløsning Gen-IC™.

Gen-IC leverer krystalklar kommunikation i real-time overalt. Det er en skalerbar, cloud-baseret tjeneste med op til 24 kanaler, perfekt til både små og store teams. Det kan sikkert forbindes via internettet eller integreres med dit eksisterende Intercom-amlæg til en hybridløsning.

Gen-IC er en cloud-baseret virtuel Intercom tjeneste, der muliggør workflow i realtid uden behov for Intercom hardware. Nem at implementere, konfigurere og administrere. Gen-IC er skalerbar til både små og store teams og giver også en bred vifte af tilslutningsmuligheder til eksisterende lokale Intercom.

Gen-IC er således let tilgængeligt, uanset hvor du befinder dig i verden via internettet og mobilnetværket. Løsningen understøttes af Clear-Coms banebrydende erfaring og kundesupport.

 

Gen-IC administreres via SkyPort

SkyPort Management Portal fungerer som en platform til at administrere og administrere Gen-IC-abonnementer, implementere Agent-IC og Station-IC Virtual Clients og administrere slutbrugeradgang problemfrit.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at planlægge en demo, så kontakt Danmon Group Danmarks kontaktperson:

Kontakt information:
For spørgsmål eller planlægning af en demonstration, kontakt venligst den ansvarlige hos Danmon Group Danmark:

Bjarne Lønborg
Telefon: +45 45 96 88 14
E-mail: bjarne.lonborg@danmon.com

Med Gen-IC™ sætter Clear-Com en ny standard inden for virtuelle Intercom og bringer fremtidens kommunikationsteknologi til dagens marked.

Rul til toppen