Om Soundware Danmark

Soundware er en del af Dan Technologies A/S og en integreret del af Danmon Group Denmark A/S og er specialister i Digital Audio.

Soundware henvender sig til det professionelle audiomarked med speciel fokus på Radio, Broadcast, Teater, Live/PA og Postproduction markedet.

Uanset om det handler om løsninger til radio, TV, teater, live, mødelokaler til hotel og konferencecentre så har vi løsninger der dækker de fleste behov.

Vi har således leveret systemløsninger til en lang række af de førende danske teatre, konferencecentre og spillesteder, til en lang række danske TV producenter og TV stationer, til OB vogne og til bl.a. Radio24syv. Sidst men ikke mindst har vi haft ansvaret for Tivoli Congress Center, som er en af de mest omfattende totalløsninger i Danmark indenfor de sidste 2-3 år.

Vi råder over en række meget erfarne medarbejdere med en indgående teknisk uddannelse og baggrund. Medarbejdere der ikke blot har et indgående kendskab til teknikken og produkterne, men også medarbejdere med et højt kompetenceniveau indenfor systemdesign, projektering, projektledelse, installation og idriftsættelse, samt efterfølgende service og support på de leverede produkter og løsninger.

Soundware findes også i Norge og Sverige. Se her for mere information:

Soundware Norge - www.soundware.no
Soundware Sverige - www.soundware.se

 

Professionel rådgivning og opgaveløsning

Vores kunder kan stole på vores dybe viden om de forskellige produkter, der er tilgængelige på markedet.
Kontakt os, hvis du har tekniske spørgsmål, eller hvis du har brug for rådgivning til et korrekt valg af udstyr.
Kontakt os på info@soundware.dk eller 45968890 for at høre mere.

Rul til toppen