Vores leverandører

Vil du gerne vide mere om vores leverandører? Klik blot på deres logo, og du vil blive dirigeret til leverandørens hjemmeside i et nyt vindue. Opdag mere om de kvalitetsprodukter og tjenester, der udgør fundamentet for vores samarbejde med disse partnere.

AMS

AMS NEVE - Mixerbord og "Classic outboards" med den klassisk lyd fra "gamle" Neve mixerborde.

Angry Audio & StudioHub

Angry Audio & StudioHub laver et meget stort udvalg af tilbehørs-produkter, og kabler m.v., til dit radio/broadcast studie, lydstudie eller din installation.

Avid Pro Tools

Avid Pro Tools - Professionel optagelse, redigering og mix til musikproduktion, filmproduktion og radio/tv-produktion. Soundware er en Avid Elite-forhandler og tilbyder både Pro Tools-lyd og Media Composer-videoredigering.

AVT

AVT er innovative indenfor Audio Codecs (transport af audio signaler - også Dante -via IP mv) DAB coders, Telephone hybrider

Broadcast Bionics

Broadcast Bionics - Nye banebrydende løsninger for dit radio-workflow.

Broaman

Broaman - Transport af Video, Data, Audio med mere over fiber.

Clear-Com

Intercom til Teater/Live/Broadcast. Kabel/trådløs/IP

DHD

DHD - Digitale mixere og audioroutere for Broadcast.

Digigram

Digigram - Lydkort, codecs / software baserede codecs, gateways etc

Dynaudio Acoustics

Dynaudio Acoustics - Dansk producent af højkvalitets studiemonitors / højttalere.

JK Audio

JK Audio - Telefon hybrider, audio interfaces og tilbehørs bokse til Broadcast/Radio, fjernadgang til intercom o.m.a. HD voice kompatible enheder.

JL Cooper

JL Cooper - Audio & video produkter til control, automation, synchronisation, routing og interfacing.

NTP Technologies

Audio interfaces (multiformat/multiclock m. format convertere, sample rate conversion, audio routing o.m.a.). Audio matrix/routere, sample rate convertere, System controllers, control m.v.

Optocore

Optocore - High End audio, video og IP distribution via fiber / CAT5.

Prodys

Prodys er en af verdens førende producenter af audio codecs, f.eks. til brug for reportere og journalister ved opgaver ude i marken. -med tilhørende audio codecs til modtagelsen og evt efterredigering i studiet.
Prodys har en stor erfaring med audio og video kompression -og transmissions- teknologi. Målet er bl.a. at gøre det nemt for brugerne i deres daglige workflow.
Nu er der også faciliteter til transport af Video signal sideløbende, så en reporter kan kommentere på hvad han ser på skærmen, f.eks.

RTW

RTW - Lydstyrke og Surround metre.

STAGETEC

Danmon & Soundware er distributører af STAGETEC mixer og routing systemer i Danmark.
Stagetec leverer effektive, og pålidelige, signalhåndterings-løsninger. Både til lyd, video, IP, interfaces og mixer-systemer, med hvilke indhold kan produceres, og distribueres, let, hurtigt og sikkert.
Og Stagetec produkter er iøvrigt produceret i Tyskland og Schweiz !

Studer

Studer - High-End mixerpulte til broadcast, Radio, post production og meget mere.

Yellowtec

Yellowtec - Simple og brugervenlige produkter til digital mixing, processing, routing og distribution inden for broadcastindustrien.
M!ka mikrofon/ monitor stativer til broadcast, iXm recorder mikrofoner, telefonhybrider.

Telos

Telos er en del af Telos Alliance. De laver blandt andet telefonsystemer til broadcast, lydcodecs og transceivere, og processering og encoding for streaming af lyd.

Audio Junger

Audio Junger

25 Seven

25-seven er en del af Telos Alliance. De laver blandt andet produkter til monitorering og processering til radio-vandmærkning, og lyd-delays.

Linear Acoustic

Linear Acoustic er en del af Telos Alliance. De laver produkter til AoIP for video, Loudness-kontrol, måling og monitorering, og upmixning blandt andet.

Omnia

Omnia er en del af Telos Alliance. Produkter til Broadcast, radio og lydprocessering. Processering og encoding til streaming. Mikrofonprocessering og studielydprocessering

Professionel rådgivning og opgaveløsning

Vores kunder kan stole på vores dybe viden om de forskellige produkter, der er tilgængelige på markedet.
Kontakt os, hvis du har tekniske spørgsmål, eller hvis du har brug for rådgivning til et korrekt valg af udstyr.
Kontakt os på info@soundware.dk eller 45968890 for at høre mere.

Rul til toppen